Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr hab. inż. Magdalena Zielińska-Dawidziak |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
mzd@up.poznan.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=123528 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Brak |
OECD: | Brak |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor uczelni: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Biochemii i Analizy Żywności |
Nieaktualne |
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Biochemii i Analizy Żywności |
Promotor prac doktorskich |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | biochemia żywności | 1,00 | |
2 | biotechnologia | 1,00 | |
3 | biochemistry of food (biochemia żywności) | 1,00 | |
4 | biotechnology (biotechnologia) | 1,00 |