Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr hab. inż. Jacek Władysław Słupski |
Strona domowa: | Brak | |
Email: | Brak | |
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=112073 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Brak |
OECD: | Brak |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor uczelni: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia |
Nieaktualne |
adiunkt: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego adiunkt: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego |
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | fruit and vegetable processing (przetwórstwo owoców i warzyw) | 1,00 | |
2 | przetwórstwo owoców i warzyw | 1,00 |