Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
prof. dr hab. inż. Ewa Maria Flaczyk |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
ewafla@up.poznan.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=40956 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu |
OECD: | Nauki Rolnicze->Inne Nauki Rolnicze |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
|
Nieaktualne |
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Technologii Żywienia Człowieka profesor nadzwyczajny: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej profesor nadzwyczajny: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Technologii Żywienia Człowieka |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | technologia żywności | 1,00 | |
2 | żywienie człowieka | 1,00 | |
3 | human feeding (żywienie człowieka) | 1,00 | |
4 | food processing technology (technologia żywności) | 1,00 |