Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
prof. dr hab. inż. Joanna Magdalena Kobus-Cisowska |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
joannak@up.poznan.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=223648 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu Nauki o życiu->Podstawy stosowanych nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa Nauki o życiu->Podstawy stosowanych nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa->Naukowe podstawy żywienia i badania żywności Nauki ścisłe i techniczne |
OECD: | Nauki Przyrodnicze->Inne nauki przyrodnicze Nauki Rolnicze->Inne Nauki Rolnicze |
OSJ: | Nauki Stosowane->Rolnictwo, Rybołówstwo i Leśnictwo->Technologia Żywienia i Żywności |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej |
Nieaktualne |
adiunkt: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Technologii Żywienia Człowieka |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | bioactive ingredients | 1,00 | |
2 | tłuszcze | 1,00 | |
3 | przeciwutleniacze | 1,00 | |
4 | przechowywanie żywności i potraw | 1,00 | |
5 | functional food (żywność funkcjonalna) | 1,00 | |
6 | food technology (technologia spożywcza) | 1,00 | |
7 | fatty acid | 1,00 | |
8 | żywność funkcjonalna | 1,00 | |
9 | sensoryka | 1,00 | |
10 | utrwalanie żywności | 1,00 | |
11 | utlenianie tłuszczów | 1,00 | |
12 | przetwórstwo żywności | 1,00 | |
13 | witaminy | 1,00 | |
14 | gastronomy sciences | 1,00 | |
15 | lipids | 1,00 | |
16 | technologia gastronomiczna | 1,00 | |
17 | składniki bioaktywne | 1,00 | |
18 | jakość żywności | 1,00 | |
19 | degradation | 1,00 | |
20 | składniki mineralne | 1,00 | |
21 | polifenole | 1,00 | |
22 | antioxidant | 1,00 |