Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr hab. inż. Joanna Trafiałek |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
joanna_trafialek@sggw.edu.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=210463 | |
Dokumenty osoby: |
Pobierz Osiągnięcia |
KBN: | Organizacja i Zarządzanie Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu Nauki o życiu->Podstawy stosowanych nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa |
OECD: | Nauki Inżynieryjne i Techniczne->Inne Nauki Inżynieryjne i Technologie->Inne Nauki Inżynieryjne i Technologie Nauki Rolnicze Nauki Rolnicze->Biotechnologia Rolnicza->Biotechnologia Rolnicza i Biotechnologia Żywności Nauki Rolnicze->Inne Nauki Rolnicze |
OSJ: | Nauki Medyczne->Zdrowie Publiczne i Usługi Zdrowotne->Zdrowie Publiczne Nauki Przyrodnicze Nauki Stosowane->Rolnictwo, Rybołówstwo i Leśnictwo->Technologia Żywienia i Żywności |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor uczelni: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie; Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka |
Nieaktualne |
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie; Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Katedra Techniki i Technologii Gastronomicznej adiunkt: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie; Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | mikroorganizmy (microorganism) | 1,00 | |
2 | zarządzanie jakością | 1,00 | |
3 | food hygiene (higiena żywności) | 1,00 | |
4 | żywienie | 1,00 | |
5 | microorganisms | 1,00 | |
6 | technologia produkcji żywności | 1,00 | |
7 | audyt | 1,00 | |
8 | human nutrition | 1,00 | |
9 | ocena ryzyka | 1,00 | |
10 | FMEA | 1,00 | |
11 | haccp system | 1,00 | |
12 | system HACCP (haccp system) | 1,00 | |
13 | jakość żywności | 1,00 | |
14 | gastronomia (gastronomy) | 1,00 | |
15 | mięso | 1,00 | |
16 | żywienie człowieka | 1,00 | |
17 | higiena zywnosci (food hygiene) | 1,00 | |
18 | food safety (bezpieczeństwo żywności) | 1,00 | |
19 | żywienie dzieci | 1,00 | |
20 | audit (audyt) | 1,00 | |
21 | suppliers | 1,00 | |
22 | street food (ulica żywność) | 1,00 | |
23 | dostawcy | 1,00 | |
24 | produkcja żywności | 1,00 | |
25 | bakterie (bacteria) | 1,00 | |
26 | HACCP (haccp) | 1,00 | |
27 | ryzyko | 1,00 | |
28 | food quality (jakość żywności) | 1,00 | |
29 | posiłki | 1,00 | |
30 | przemysl spozywczy (food industry) | 1,00 | |
31 | food production (produkcja żywności) | 1,00 | |
32 | zanieczyszczenia żywności | 1,00 | |
33 | quality management (zarządzanie jakością) | 1,00 | |
34 | konsument | 1,00 | |
35 | zatrucia pokarmowe (foodborne illness) | 1,00 | |
36 | food | 1,00 | |
37 | catering | 1,00 | |
38 | risk | 1,00 | |
39 | bezpieczeństwo żywności (food security) | 1,00 | |
40 | systemy jakosci (quality systems) | 1,00 | |
41 | risk assessment (ocena ryzyka) | 1,00 | |
42 | żywność | 1,00 |