Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
prof. dr hab. Urszula Katarzyna Gawlik |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
urszula.gawlik@up.lublin.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=111566 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Brak |
OECD: | Brak |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor: Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie; Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii; Katedra Biochemii i Chemii Żywności |
Nieaktualne |
Akademia Rolnicza w Lublinie; Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii; Katedra Biochemii i Chemii Żywności |
Pełnione funkcje | |
Aktualne |
Kierownik: Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie; Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii; Katedra Biochemii i Chemii Żywności Przewodniczący Rady Naukowej: Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk |
Nieaktualne |
|
Członkostwo | |
Aktualne |
Członek: Polska Akademia Nauk; Wydziały Polskiej Akademii Nauk; Wydział II Nauk Biologicznych i Rolniczych; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu Członek: Polska Akademia Nauk; Wydziały Polskiej Akademii Nauk; Wydział II Nauk Biologicznych i Rolniczych; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu; Sekcja Chemii i Biochemii Żywności Członek: Polska Akademia Nauk; Wydziały Polskiej Akademii Nauk; Wydział II Nauk Biologicznych i Rolniczych; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu; Sekcja Technologii Żywności |
Nieaktualne |
Specjalista: Polska Akademia Nauk; Wydziały Polskiej Akademii Nauk; Wydział II Nauk Biologicznych i Rolniczych; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | biochemia żywności | 1,00 | |
2 | biochemistry of food (biochemia żywności) | 1,00 |