Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
prof. dr hab. Bożena Waszkiewicz-Robak |
Strona domowa: | Brak | |
Email: | Brak | |
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=23006 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia Towaroznawstwo |
NCN: | Nauki o życiu |
OECD: | Nauki Rolnicze->Inne Nauki Rolnicze |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor: Akademia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie; Wydział Nauk Medycznych i Nauk o Zdrowiu |
Nieaktualne |
profesor zwyczajny: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży; Wydział Informatyki i Nauk o Żywności profesor nadzwyczajny: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie; Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Katedra Żywności Funkcjonalnej i Towaroznawstwa profesor nadzwyczajny: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie; Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa |
Pełnione funkcje | |
Aktualne |
Dziekan: Akademia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie; Wydział Nauk Medycznych i Nauk o Zdrowiu Dyrektor: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy; Szkoła Doktorska AgroBioTech PhD |
Nieaktualne |
Kierownik: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie; Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Katedra Żywności Funkcjonalnej i Towaroznawstwa Zastępca dyrektora: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży; Instytut Technologii Żywności i Gastronomii Dziekan: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży; Wydział Informatyki i Nauk o Żywności |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | jakość sensoryczna (sensory quality) | 1,00 | |
2 | food science (towaroznawstwo żywności) | 1,00 | |
3 | suplement diety (dietary supplement) | 1,00 | |
4 | bezpieczenstwo zdrowotne (health safety) | 1,00 | |
5 | towaroznawstwo żywności | 1,00 | |
6 | związki bioaktywne (bioactive compounds) | 1,00 | |
7 | dietetic and functional food (żywność dietetyczna i funkcjonalna) | 1,00 | |
8 | technologia żywności i żywienie człowieka | 1,00 | |
9 | wartość odżywcza (nutrition facts label) | 1,00 | |
10 | technologia żywności i żywienia człowieka | 1,00 | |
11 | technology of food and human nutrition (technologia żywności i żywienia człowieka) | 1,00 | |
12 | zywnosc funkcjonalna (functional foods) | 1,00 | |
13 | zywienie czlowieka (human nutrition) | 1,00 | |
14 | żywność dietetyczna i funkcjonalna | 1,00 | |
15 | sensory quality (jakość sensoryczna) | 1,00 | |
16 | Bioactive compounds (aktywność biologiczna) | 1,00 | |
17 | meat (mięso) | 1,00 |