Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
prof. dr hab. inż. Agnieszka Joanna Filipiak-Florkiewicz |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
agnieszka.filipiak-florkiewicz@urk.edu.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=103978 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu |
OECD: | Nauki Rolnicze |
OSJ: | Nauki Przyrodnicze |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia |
Nieaktualne |
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Żywienia Człowieka adiunkt: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Małopolskie Centrum Monitoringu i Atestacji Żywności Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłataja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Małopolskie Centrum Monitoringu i Atestacji Żywności profesor: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji |
Pełnione funkcje | |
Aktualne |
Prorektor: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie Kierownik: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia |
Nieaktualne |
Prodziekan: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności Dziekan: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności |
Członkostwo | |
Aktualne |
Członek: Polska Akademia Nauk; Wydziały Polskiej Akademii Nauk; Wydział II Nauk Biologicznych i Rolniczych; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu Członek: Polska Akademia Nauk; Wydziały Polskiej Akademii Nauk; Wydział II Nauk Biologicznych i Rolniczych; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu; Sekcja Żywienia Człowieka |
Nieaktualne |
Specjalista: Polska Akademia Nauk; Wydziały Polskiej Akademii Nauk; Wydział II Nauk Biologicznych i Rolniczych; Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | Functional food (żywność funkcjonalna) | 1,00 | |
2 | food technology (technologia spożywcza) | 1,00 | |
3 | żywność funkcjonalna | 1,00 | |
4 | bioactive compounds | 1,00 | |
5 | technologia żywności | 1,00 | |
6 | fructan | 1,00 | |
7 | human nutrition (żywienie człowieka) | 1,00 | |
8 | hydrothermal treatment | 1,00 | |
9 | fruktany (fructan) | 1,00 | |
10 | składniki bioaktywne | 1,00 | |
11 | otyłość (stoutness) | 1,00 | |
12 | żywienie człowieka | 1,00 | |
13 | obesity | 1,00 | |
14 | antioxidant | 1,00 | |
15 | antyoksydanty | 1,00 |