Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr inż. Maria Beata Walczycka |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
maria.walczycka@urk.edu.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=112071 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu->Podstawy stosowanych nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa |
OECD: | Nauki Rolnicze Nauki Rolnicze->Biotechnologia Rolnicza->Biotechnologia Rolnicza i Biotechnologia Żywności |
OSJ: | Nauki Przyrodnicze Nauki Stosowane->Rolnictwo, Rybołówstwo i Leśnictwo->Technologia Żywienia i Żywności |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
adiunkt: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych |
Nieaktualne |
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych |
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | przetwórstwo mięsa | 1,00 | |
2 | meat processing (przetwórstwo mięsa) | 1,00 |