Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr Katarzyna Maria Marcinek |
Strona domowa: | Brak | |
Email: | Brak | |
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=290741 | |
Dokumenty osoby: |
Pobierz Curriculum Vitae |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu->Podstawy stosowanych nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa->Naukowe podstawy żywienia i badania żywności |
OECD: | Nauki Przyrodnicze |
OSJ: | Nauki Medyczne->Nauki Biomedyczne->Dietetyka |
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | plant extracts | 1,00 | |
2 | sweeteners | 1,00 | |
3 | dietary suplements | 1,00 | |
4 | food toxicology (toksykologia żywności) | 1,00 | |
5 | suplementy diety | 1,00 | |
6 | dietetyka | 1,00 | |
7 | steviol glycosides | 1,00 | |
8 | stevia rebaudiana bertoni | 1,00 | |
9 | żywienie człowieka | 1,00 | |
10 | prawo żywnościowe | 1,00 | |
11 | substancje słodzące | 1,00 | |
12 | składniki odżywcze (nutrient) | 1,00 | |
13 | ekstrakty roślinne | 1,00 | |
14 | food law (prawo żywnościowe) | 1,00 | |
15 | Stewia | 1,00 | |
16 | toksykologia żywnosci | 1,00 |