Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
prof. dr hab. inż. Aneta Maria Kopeć |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
aneta.kopec@urk.edu.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=112051 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu->Podstawy stosowanych nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa |
OECD: | Nauki Rolnicze |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki |
Nieaktualne |
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Żywienia Człowieka adiunkt: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Żywienia Człowieka |
Pełnione funkcje | |
Aktualne |
Prodziekan: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności |
Nieaktualne |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | rat model (rat model) | 1,00 | |
2 | functional foods | 1,00 | |
3 | human nutrition (human nutrition) | 1,00 | |
4 | dietary fiber | 1,00 | |
5 | przeciwutleniacze | 1,00 | |
6 | resweratrol | 1,00 | |
7 | bioactive foods compounds | 1,00 | |
8 | żywność funkcjonalna | 1,00 | |
9 | bioaktywne składniki żywności | 1,00 | |
10 | antioxidants (przeciwutleniacze) | 1,00 | |
11 | zywienie czlowieka (human nutrition) | 1,00 | |
12 | resveratrol | 1,00 |