Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr hab. inż. Krystian Marcin Marszałek |
Strona domowa: | https://www.researchgate.net/profile/Krystian_Marszalek | |
Email: |
krystian.marszalek@ibprs.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=249829 | |
Dokumenty osoby: |
Pobierz OsiągnięciaPobierz Curriculum VitaePobierz Zainteresowania naukowe |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu |
OECD: | Nauki Rolnicze |
OSJ: | Nauki Przyrodnicze |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor instytutu: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy profesor uczelni: Uniwersytet Rzeszowski; Kolegium Nauk Przyrodniczych; Instytut Technologii Żywności i Żywienia |
Nieaktualne |
profesor nadzwyczajny: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | raw material (raw material) | 1,00 | |
2 | fruit and vegetable processing (przetwórstwo owoców i warzyw) | 1,00 | |
3 | fruit and vegetable processing industry (fruit and vegetable processing industry) | 1,00 | |
4 | warzywa | 1,00 | |
5 | antioxidant capacity (antioxidant capacity) | 1,00 | |
6 | carotenoid (carotenoid) | 1,00 | |
7 | owoce | 1,00 | |
8 | organoleptic property (organoleptic property) | 1,00 | |
9 | ascorbic acid (ascorbic acid) | 1,00 | |
10 | pulsujące pole elektryczne | 1,00 | |
11 | dwutlenek węgla w stanie nadkrytycznym | 1,00 | |
12 | mikrofale | 1,00 | |
13 | nowe metody utrwalania żywności | 1,00 | |
14 | fruit pulp (fruit pulp) | 1,00 | |
15 | przetwórstwo owoców i warzyw | 1,00 | |
16 | wysokie ciśnienia | 1,00 |