Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr inż. Magdalena Elżbieta Wróbel-Jędrzejewska |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
magdalena.jedrzejewska@ibprs.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=238038 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Inżynieria Środowiska Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki ścisłe i techniczne |
OECD: | Nauki Rolnicze |
OSJ: | Nauki Przyrodnicze |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
adiunkt: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy |
Nieaktualne |
Politechnika Łódzka; Wydział Chemiczny; Instytut Chemii Ogólnej i Ekologicznej adiunkt: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego |
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | sustainable food production | 1,00 | |
43 | carbon footprint | 1,00 | |
44 | gazy cieplarniane | 1,00 | |
45 | water footprint | 1,00 | |
46 | zmiany klimatu | 1,00 | |
47 | ślad wodny | 1,00 | |
48 | ślad węglowy | 1,00 | |
49 | żywność mrożona | 1,00 |