Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
prof. dr hab. Małgorzata Jadwiga Materska |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
malgorzata.materska@up.lublin.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=108266 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Brak |
OECD: | Brak |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor: Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie; Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii; Katedra Chemii |
Nieaktualne |
Akademia Rolnicza w Lublinie; Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii; Katedra Chemii |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | chemistry of food (chemia żywności) | 1,00 | |
2 | chemia żywności | 1,00 | |
3 | fitochemia i chemia związków biologicznie aktywnych | 1,00 |