Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr hab. inż. Joanna Małgorzata Kapusta-Duch |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
joannakapustaduch@interia.pl joanna.kapusta-duch@urk.edu.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=218002 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki ścisłe i techniczne |
OECD: | Nauki Przyrodnicze |
OSJ: | Nauki Przyrodnicze |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor uczelni: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki |
Nieaktualne |
adiunkt: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie; Wydział Technologii Żywności; Katedra Żywienia Człowieka |
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | functional food (żywność funkcjonalna) | 1,00 | |
2 | bromatology (bromatologia) | 1,00 | |
3 | żywienie człowieka | 1,00 | |
4 | opakowania, warzywa kapustne | 1,00 | |
5 | antioxidant activity; stored | 1,00 | |
6 | human nutrition | 1,00 | |
7 | packaging; Brassica vegetables | 1,00 | |
8 | bromatologia | 1,00 | |
9 | żywność funkcjonalna | 1,00 | |
10 | właściwości antyoksydacyjne; przechowywanie | 1,00 |