Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
dr hab. Katarzyna Elżbieta Waszkowiak |
Strona domowa: | Brak | |
Email: | Brak | |
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=126070 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Brak |
OECD: | Brak |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
adiunkt: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej |
Nieaktualne |
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Technologii Żywienia Człowieka adiunkt: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Technologii Żywienia Człowieka |
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | bioactive food compounds | 1,00 | |
2 | human feeding (żywienie człowieka) | 1,00 | |
3 | functional food (żywność funkcjonalna) | 1,00 | |
4 | żywność funkcjonalna | 1,00 | |
5 | bioaktywne składniki żywności | 1,00 | |
6 | żywienie człowieka | 1,00 |