Na stronie wyświetlane są dane kontaktowe oraz klasyfikacje, do których dana osoba jest przypisana, a także informacje szczegółowe:
prof. dr hab. inż. Julita Katarzyna Reguła |
Strona domowa: | Brak | |
Email: |
julita.regula@up.poznan.pl |
|
Profil w Nauce Polskiej: | https://nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=116956 | |
Dokumenty osoby: |
KBN: | Technologia Żywności i Żywienia |
NCN: | Nauki o życiu->Podstawy stosowanych nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa |
OECD: | Nauki Rolnicze->Inne Nauki Rolnicze |
OSJ: | Brak |
Zatrudnienie | |
Aktualne |
profesor: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki |
Nieaktualne |
adiunkt: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Instytut Żywienia Człowieka i Dietetyki Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Higieny Żywienia Człowieka adiunkt: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu; Katedra Higieny Żywienia Człowieka |
Promotor prac doktorskich |
|
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych |
|
# | Rodzaj | Słowo kluczowe | |
---|---|---|---|
1 | bezpieczeństwo żywienia | 1,00 | |
2 | składniki odżywcze | 1,00 | |
3 | stan odżywienia | 1,00 | |
4 | wydatek energetyczny (energy expenditure) | 1,00 | |
5 | gluten | 1,00 | |
6 | choroby cywilizacyjne | 1,00 | |
7 | wartość odżywcza | 1,00 | |
8 | wskazniki antropometryczne (anthropometric) | 1,00 | |
9 | zywienie zbiorowe (catering) | 1,00 | |
10 | strawność żywności | 1,00 | |
11 | grzyby jadalne (edible mushroom) | 1,00 | |
12 | składniki bioaktywne | 1,00 | |
13 | żywienie | 1,00 | |
14 | jakość żywności | 1,00 | |
15 | celiakia | 1,00 | |
16 | preferencje pokarmowe (food preferences) | 1,00 | |
17 | żywność funkcjonalna | 1,00 | |
18 | otyłość (stoutness) | 1,00 | |
19 | żywienie człowieka | 1,00 | |
20 | składniki mineralne | 1,00 | |
21 | dieta | 1,00 | |
22 | biodostępność składników | 1,00 | |
23 | preferencje żywności | 1,00 | |
24 | witaminy | 1,00 | |
25 | owoce | 1,00 | |
26 | sposób żywienia | 1,00 | |
27 | bezpieczeństwo żywności | 1,00 | |
28 | żywność | 1,00 |